Experts en instal·lacions

Itchart instalaciones vilassar de mar

Itchart és una empresa de serveis amb més de 50 anys d’experiència en el sector de les instal·lacions, construcció d’obra nova, reparacions i reformes.

Comptem amb un equip de professionals formats i preparats per portar a terme des de petites reparacions fins a grans instal·lacions.

Els nostres clients, particulars, petits negocis, comerços, oficines, grans empreses, constructors, comunitats de veïns i organismes públics, valoren les qualitats que hem potenciat des de la creació de la nostra empresa: ètica professional, responsabilitat i qualitat de servei.

El que ens diferencia és el servei POST-VENDA. Fonamental per aconseguir la plena satisfacció i confiança del client.

La disponibilitat immediata i la rapidesa en la resolució de reparacions urgents fa que molts particulars i empreses utilitzin els nostres serveis diàriament.

En l’àmbit de la reforma integral d’habitatges, comerços i empreses en general, disposem d’un servei “claus en mà” amb el client que contracta un servei integral amb un sol interlocutor. Això facilita l’execució de l’obra, el compliment de terminis, la decisió de prioritats i el resultat final.

La innovació tecnològica és un dels temes en el que invertim més recursos. Cursos de formació en noves tecnologies, coneixement de nous productes i solucions en l’àmbit d’instal·lacions constructives.

Previous slide
Next slide

El disseny d’interiors del nostre equip d’interioristes, dona valor als treballs de rehabilitació i obra nova. Noves distribucions, utilització de materials innovadors i avantguardistes. L’estètica i la funcionalitat com a resultat d’un bon projecte, ajuden a aconseguir un resultat final molt atractiu i satisfactori pel client.

El nostre compromís amb el medi ambient fa que estiguem preparats per a instal·lacions de màxima eficiència. La geotèrmia i la biomassa ocupen un lloc molt important en el nostre memoràndum. Potenciar totes aquestes energies ens portarà a aconseguir un respecte amb el medi ambient que és indispensable per a la salut del nostre planeta.

Itchart instalaciones y reformas vilassar de mar
Contactar

Qualsevol tipus de consultes

Borsa de treball

Envia’ns el teu currículum